Nova caldera

Comencen les obres de reforma de la biblioteca de Can Mulà de Mollet per «millorar-ne l’eficiència energètica»

  • Els treballs es faran en tres fases i «en cap cas» comportaran que la biblioteca deixi de donar els serveis habituals

Comencen les obres de reforma de la biblioteca de Can Mulà de Mollet per «millorar-ne l’eficiència energètica»

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 7 de març van començar les obres de reforma de la Biblioteca de Can Mulà de Mollet del Vallès (el Vallès Oriental), que «comportaran una millora de l’eficiència energètica i de la climatització i ventilació de l’espai», segons expliquen des de l’ajuntament. Els treballs es faran en tres fases i «en cap cas» comportaran que la biblioteca deixi de donar els serveis habituals.

El projecte consisteix en la substitució de la climatització mitjançant equips més eficients als que ja hi ha, com ara una nova bomba de calor exterior aire-aigua per a la producció de calor i fred, noves unitats interiors tipus ‘fancoils’ (emissor de fred – calor) i l’aprofitament parcial de la distribució hidràulica actual.

A més, les actuacions també inclouran la incorporació d’una nova caldera de gas natural per reforçar la producció de calefacció i un nou sistema de ventilació que reaprofiti la temperatura entre l’aire d’extracció i d’impulsió mitjançant un recuperador de calor.

Notícies relacionades

El projecte també preveu la modificació dels quadros elèctrics de distribució preexistents per a l’allotjament de les proteccions que alimenten els nous equips tèrmics, i la formació d’una nova connexió de servei de gas natural, que inclou un armari de regulació i derivació individual fins a les noves calderes de gas. L’empresa encarregada de l’obra de reforma és Mastercold i està previst que els treballs s’allarguin fins al juny.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO