41è aniversari

Ràdio Mollet guardona en la seva festa d’aniversari el CB Mollet i Alexia Putellas

  • El Centre Cívic de Can Borrell, amb aforament limitat, va acollir la gala en la qual es van anunciar els guanyadors del Micròfon de l’Any i la Notícia de l’Any

Ràdio Mollet guardona en la seva festa d’aniversari el CB Mollet i Alexia Putellas

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa d’aniversari de Ràdio Mollet (Vallès Oriental), que aquest any ha celebrat el seu 41è aniversari, ha guardonat Alexia Putellas i el CB Mollet.

Com ja és tradicional per la Festa Major de Sant Vicenç, Ràdio Mollet ha donat a conèixer els guanyadors del Micròfon de l’Any, que es va emportar la futbolista molletana del FC Barcelona i Pilota d’Or Alexia Putellas, i de la Notícia de l’Any, que va ser per a l’ascens del CB Mollet. Aquest any, la gala es va celebrar al Centre Cívic de Can Borrell amb aforament limitat per donar compliment a les mesures covid dictades per les autoritats sanitàries.

En el cas de Putellas, el 2021 va guanyar tots els premis col·lectius (Lliga, Copa i Champions) i individuals (Pilota d’Or, Creu de Sant Jordi i The Best, entre d’altres). A més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès la va reconèixer amb la distinció cívica ‘Per Mollet’.

«La futbolista no va poder recollir el premi al trobar-se concentrada amb el FC Barcelona, però va fer arribar el missatge que se sentia agraïda per aquest reconeixement», expliquen des del consistori. Així, l’Ajuntament i Putellas «estan mirant de trobar la data en què la futbolista podrà recollir les dues distincions: ‘Per Mollet’ i el Micròfon de l’Any.

Notícia de l’Any

La Notícia de l’Any, per la seva banda, va ser per a l’ascens del Club Bàsquet Mollet, cosa que ha sigut «considerada com una fita històrica». La temporada 2020/2021, el CB Mollet va ser campió de la lliga regular del seu grup i va quedar tercer classificat en la fase d’ascens a la LEB plata, fet que va significar el seu ascens a la LEB Plata on juga aquesta temporada.

Notícies relacionades

Els principals premis van ser el Micròfon i la Notícia de l’Any però, com sempre, també es concedeixen quatre mencions especials que aquest any han sigut aquestes: Menció especial per al Mercat Municipal pel seu 25è aniversari; Menció especial per al Club Ciclista Plana Lledó pel seu 40è aniversari; Menció especial per a la Penya Barcelonista pel seu 50è aniversari; Menció especial per a l’Escola Municipal de Música i Dansa pel seu 30è aniversari.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO