Seguretat ciutadana

Els agents cívics de Mollet del Vallès van realitzar més de 6.000 accions durant el 2021

  • El 30% d’aquestes intervencions van estar vinculades amb la mobilitat, com avisos a usuaris de patinets elèctrics que circulaven per zones per als vianants

Els agents cívics de Mollet del Vallès van realitzar més de 6.000 accions durant el 2021

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els agents cívics de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) van realitzar, al llarg del 2021, un total de 6.200 accions per «sensibilitzar la ciutadania i promoure el bon ús dels espais de la ciutat», expliquen des de l’Ajuntament molletà.

Un total de 1.873 intervencions –és a dir, el 30% del total– van estar relacionades amb la mobilitat. Es tracta d’avisos a patinets elèctrics o bicicletes que circulaven per zones per als vianants, conductors de vehicles mal estacionats i vianants que no respectaven els semàfors.

Un total de 654 accions van consistir a fer complir les mesures de seguretat contra la covid-19. Han sigut avisos per no fer ús de la mascareta o per no respectar els aforaments en bars i restaurants. Un total de 333 accions van estar relacionades amb la tinença d’animals de companyia, com avisos per portar al gos sense lligar o per no recollir els excrements.

Notícies relacionades

Entre la resta d’actuacions hi ha: la vigilància a les entrades i sortides de les escoles, el patrullatge els dies de mercat o la resolució de dubtes a la ciutadania, a més de la participació en actes públics, entre d’altres.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO