Seguretat viària

La Policia Municipal de Mollet realitza una campanya de control de l’ús del cinturó i el casc

  • Es fa coincidint amb l’inici del curs escolar 21-22 i pretén conscienciar els ciutadans de «la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat»

La Policia Municipal de Mollet realitza una campanya de control de l’ús del cinturó i el casc

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) realitza aquesta setmana una campanya de control de l’ús dels sistemes de seguretat de conductors i passatgers, com el cinturó, el sistema de retenció infantil o el casc. «Els agents estan fent controls aleatoris en diferents llocs de la ciutat a diferents hores», expliquen des de l’Ajuntament de Mollet.

La campanya es fa coincidint amb l’inici del curs escolar 2021-2022 i té per objectiu conscienciar els ciutadans de «la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat» en els desplaçaments en vehicle a les escoles, també en trajectes curts.

Els controls tenen en compte la utilització del cinturó de seguretat tant de conductors com d’acompanyants, la correcta utilització dels sistemes de retenció infantil i l’ús del casc en motocicletes, ciclomotors i patinets elèctrics.

Notícies relacionades

«Es tracta d’una campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit, que es portarà a terme fins aquest diumenge», comenten des del consistori.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Trànsit Mollet