Coronavirus

La Covid-19 continua disparada a Mollet del Vallès

  • L’índex de rebrot es manté en un risc extrem: 1.886, mentre que dilluns passat era de 831 i l’anterior de 57

  • El govern local fa una crida a la responsabilitat i al compliment estricte de les normes amb l’objectiu de frenar l’increment de contagis

La Covid-19 continua disparada a Mollet del Vallès
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Covid-19 segueix desbocada i creixent dia a dia en el conjunt de Catalunya després de l’arribada de la variant delta i l’augment de la mobilitat. Mollet del Vallès (Vallès Oriental) no n’és una excepció i, durant la reunió de coordinació de l’ajuntament amb la Generalitat d’aquest dilluns s’ha constatat el notable creixement que continua experimentant l’índex de rebrot a la ciutat.

Davant aquesta situació, el govern de Mollet ha fet una crida a la responsabilitat i al compliment estricte de les normes amb l’objectiu de frenar aquest increment exponencial de contagis. Per la seva part, el Govern de la Generalitat ja ha anunciat que tancarà totes les activitats (interiors i exteriors) de bars, restaurants, serveis a domicili i esdeveniments culturals a les 00.30 hores de la matinada, com una de les primeres mesures per mitigar la cinquena onada de la pandèmia.

En el cas de Mollet del Vallès, l’índex de rebrot es manté en un risc extrem: 1.886, mentre que dilluns passat era de 831 i l’anterior de 57. D’altra banda, la velocitat de transmissió ha disminuït fins al 2,27 (fa una setmana estava en 3,07), una xifra, no obstant, que continua sent molt alta, ja que suposa que 100 persones en poden contagiar 200 de sanes. La pandèmia decreix quan aquest indicador s’ubica per sota d’1.

Notícies relacionades

Amb referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, en aquests moments n’hi ha cinc. «Afortunadament, es continua sense haver de lamentar cap mort», assenyalen des del consistori. Quan a les vacunacions, segueixen a bon ritme. 31.198 persones ja han rebut la primera dosi i 24.627 ja tenen la pauta completa.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO