Amb activitats paral·leles

El Museu Abelló de Mollet presenta l’exposició ‘Inventari de Latung La La’, de David Ymbernon

  • Es tracta d’un artista que aborda diferents disciplines, com: l’escultura, la pintura, les instal·lacions, les arts escèniques o la poesia escrita

  • Els interessats poden visitar l’exposició fins al 19 de setembre

El Museu Abelló de Mollet presenta l’exposició ‘Inventari de Latung La La’, de David Ymbernon

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) presenta l’exposicióInventari de Latung La La, de David Ymbernon. Amb aquesta mostra, el museu local ofereix la possibilitat de conèixer l’obra d’Ymbernon, un artista que aborda diferents disciplines, com: l’escultura, la pintura, les instal·lacions, les arts escèniques o la poesia escrita. Així, des del consistori expliquen que els interessats poden visitar l’exposició des d’aquest dijous 10 de juny fins al 19 de setembre.

David Ymbernon és un artista multidisciplinari el treball del qual es caracteritza per la llibertat absoluta de creació. El seu univers creatiu es barreja amb la vida real de manera inseparable de tal manera que «podem parlar d’un Univers Ymbernon, on el color taronja juga un paper protagonista», assenyalen des de l’Ajuntament.

Segons l’artista «les obres s’expliquen per si mateixes. I aquesta inquietud creativa és perquè una obra porta a l’altra, d’una disciplina a l’altra, i d’allà aquest ventall». Sobre dues de les principals característiques de la seva obra, com són la infància i el color taronja, Ymbernon apunta que «sempre he dit que camino d’esquena perquè no vull perdre de vista ni la meva infància ni el meu passat. Mai és tard per tenir una infància feliç. I en com al taronja, és un color que parla de mi: canviant, enèrgic, alegre, insistent, obsessiu, una configuració de moltes coses amb les quals m’identifico».

Activitats vinculades a l’exposició

Notícies relacionades

A més de la mostra, hi haurà una sèrie d’activitats paral·leles a l’exposició, com les visites guiades que es realitzaran dins de la programació del ‘Refresc’Art’ abans dels concerts a la terrassa, una sessió de contes inspirats en l’exposició i, en el marc de la Festa Major, un espectacle culinari que fa el mateix David, una activitat que es farà al setembre de dansa i música.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO