Conseqüències de la pandèmia

Els hospitals de Mollet i de l’Esperit Sant recuperen l’atenció als parts després de la millora de la Covid

Les gestants podran acudir al seu centre de referència per donar a llum amb normalitat i seguretat, d’acord amb els protocols establerts per la conselleria

Els hospitals de Mollet i de l’Esperit Sant recuperen l’atenció als parts després de la millora de la Covid

FSM

1
Es llegeix en minuts

L’Hospital de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) recuperaran l’atenció als parts el pròxim 15 de juny gràcies a la bona evolució de la situació epidemiològica després que la pandèmia hagués obligat a suspendre aquest servei. Segons ha informat el Departament de Salut, les gestants podran acudir al seu centre de referència per donar a llum amb normalitat i seguretat, d’acord amb els protocols establerts per la conselleria.

En plena pandèmia, s’havia decidit concentrar els parts a determinats hospitals davant la incertesa de l’evolució de la Covid-19 per minimitzar riscos a les dones embarassades i als seus nadons.

Actualment, els parts de l’Hospital de Mollet s’atenen al Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital General de Granollers, en funció de la procedència de la gestant, tot i que es mantenen les consultes per al control, com ecografies i seguiment, a més de les urgències d’obstetrícia, pediatria i ginecologia.

Notícies relacionades

En el cas de l’Esperit Sant, els parts s’estan assistint de moment a Can Ruti de Badalona, on es van derivar des de l’Hospital Sant Joan de Déu. El servei de parts es va reprendre el juny passat, però la segona onada de la pandèmia va obligar a l’octubre a tornar a cancel·lar-los i derivar-los directament Can Ruti, tot i que mantenint les urgències d’obstetrícia i ginecologia.

Més notícies de Mollet i Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO