LLANÇAMENT

Oppo obre el MWC 2019 amb una càmera per a mòbils amb zoom òptic 10x

La marca ha anunciat també el seu primer mòbil 5G i l'Oppo 5G Landing Project, per al qual ha aconseguit la participació dels principals operadors de xarxa

slide2-d5c3f8bbad604605f799f71e26f8d651e96bf509

slide2-d5c3f8bbad604605f799f71e26f8d651e96bf509
oppo

/

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca Oppo ha presentat a Barcelona amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) una tecnologia de zoom òptic lossless (sense pèrdua) 10 augments per a mòbils.

Es tracta d’una solució de triple càmera que consisteix en la combinació de les lents Ultra Wide Angle + Ultra Clear Master + Telephoto. La cambra Ultra Wide Angle té un rang focal equivalent a 15,9 mm, cosa que aporta més capacitat al visor. La càmera principal gestiona els nivells de qualitat de la foto, i la Telephoto, amb un abast focal equivalent a 159 mm, pot suportar un zoom d’alta ampliació, per fer fotografies de llarga distància.

Les tres càmeres funcionen coordinades optimitzant la nitidesa d’imatge en diversos rangs de zoom, i així assolir un augment de 10x sense pèrdua. A més, s’ha introduït l’estabilització òptica d’imatge dual OIS tant a les càmeres estàndards com a la Telephoto.

A més de l’estructura de triple càmera, la denominada ‘periscope structure’ ajuda a aconseguir un zoom 10x sense pèrdues. El disseny, inspirat en un periscopi, aprofita l’ample i el gruix de l’‘smartphone’ a través de la disposició lateral i la refracció del conjunt de lents. D’aquesta forma, s’estalvia espai i el dispositiu pot utilitzar un component òptic més gran.

Mòbils amb més seguretat

La marca també ha presentat una nova tecnologia de zona ampla per al reconeixement òptic d’empremtes dactilars, amb una àrea fins a 15 vegades més gran que la de la solució òptica actual. Els usuaris podran posar les empremtes en qualsevol lloc de la zona de reconeixement, i això permet una experiència més flexible.

La zona ampla inclou funcions com l’entrada i l’autenticació simultània amb dos dits, cosa que millora la seguretat al assolir un nivell 50.000 vegades superior al d’una sola empremta dactilar.

“Estem molt contents de poder mostrar avui aquesta gran innovació”, ha declarat Anyi Jiang, vicepresident d’OPPO. “La innovació és la nostra màxima prioritat, i per això recentment hem posat en marxa diversos avanços per acostar el futur als usuaris. A Oppo continuarem amb aquest compromís i esperem portar al mercat més millores per als nostres clients, concretament en l’àmbit de la tecnologia 5G i la fotografia”, afegia Jiang.

Propostes 5G

La marca ha anunciat també el seu primer mòbil 5G i l’Oppo 5G Landing Project. Per a aquest projecte, ha proposat i aconseguit la participació d’operadors de xarxa, com Swisscom, Telstra i Optus, i potencials col·laboracions amb socis com Singtel per impulsar la implementació de productes i serveis 5G.

Notícies relacionades

Cristiano Amon, president de Qualcomm, ha recolzat el compromís de la marca amb la innovació en tecnologia 5 G. “Atès el seu lideratge durant l’era 4G, la marca està ben posicionada per convertir-se en líder en la transició a 5G. Veiem grans oportunitats per portar més enllà la innovació en l’era 5G, i Qualcomm Tecnologies està desitjant treballar conjuntament amb Oppo per assolir el veritable potencial del 5G i recolzar-los en el llançament del seu primer ‘smartphone’ 5G, que comptarà amb el nostre Qualcomm Snapdragon 855 Mobile Platform, el mòdem X50 5G, el transceptor integrat RF i les solucions Front-End RF”.

L’arribada anticipada del primer ‘smartphone’ amb tecnologia 5G estableix les bases, segons informació facilitada per Oppo, de la revolució en la vida dels usuaris a través del 4K; la descàrrega, càrrega i reproducció en el núvol en 8K; les videotrucades en 3D; els videojocs en el núvol 5G; opcions de multijugador AR/VR; navegació ‘in-store’; compres amb realitat augmentada integrades; immersió, i en definitiva, entreteniment en qualsevol situació i lloc.