Termini fins a l'1 d'octubre

Barcelona Activa enllesteix el procés de selecció de 18 'start-ups' per a la seva incubadora

El termini d'inscripció per a un procés d'acompanyament de sis mesos, amb 'coworking' gratuït, venç l'1 d'octubre que ve

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona Activa enllesteix els preparatius per seleccionar un total de 18 projectes per acollir-los dins de la seva incubadora de ‘start-ups’. El termini perquè les microempreses s’inscriguin a la sisena edició del programa Preincubació de l’entitat venç l'1 d’octubre que ve. Aquest consisteix en sis mesos d’acompanyament, en què Barcelona Activa brindarà a 10 ‘start-ups’ assessorament i un espai gratuït de ‘coworking’. Les vuit que quedin passaran a una bossa de reserva per accedir a les instal·lacions en cas de baixes. 

Notícies relacionades

El programa d’incentius a l’emprenedoria de Barcelona Activa està finançat per fons europeus del programa FEDER. Per seleccionar els 10 projectes guanyadors es farà un campus intensiu, en què els tècnics de Barcelona Activa estudiaran la viabilitat i potencial dels projectes presentats. Aquests poden ser de qualsevol sector o multisectorials i han de comptar amb un clar component digital. 

El programa començarà el 25 de novembre, amb una durada sis mesos. De cara al futur, Barcelona Activa convocarà més edicions; aproximadament cada quatre mesos, també amb finançament europeu FEDER.