Protegir, hidratar i reparar

Protecció i cura postsolar

  • Quan diem que la pell té memòria és perquè els efectes de la radiació solar rebuda al llarg de la nostra vida són acumulatius

Protecció i cura postsolar
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

La radiació UVB és la més visible, arriba fins a l’epidermis i, a curt termini, provoca cremades solars, eritemes, fotosensibilitat o dermatitis per reacció a la llum, mentre que la radiació UVA, que penetra fins al derma, té conseqüències a llarg termini, taques, fotoenvelliment prematur de la pell, fotoalèrgies, reaccions fototòxiques i fins i tot fotocarcinogènesi.

El sistema de protecció propi de cada persona és el que permet anar reparant els danys provocats per l’exposició solar. El nostre cos consumeix melanina, queratina i vitamines que va reposant, però que, al cap d’un temps, poden esgotar-se i, per tant, s’acaba també la nostra capacitat de protegir-nos del sol. Els dermatòlegs recomanen l’ús de fotoprotectors adequats per minimitzar els efectes nocius d’un excés d’exposició solar i preservar el màxim temps possible el capital solar. Però, a més de protegir-nos del sol, cal calmar la pell després de l’exposició.

Per això, Laboratoris BABÉ recomana utilitzar productes específics de protecció, però també de cura postsolar. Productes especialment formulats per experts per protegir, hidratar i reparar la pell. Entre les seves propostes figura el fotoprotector transparent Wet Skin SPF 50 amb acabat mat i aplicació fins i tot en pell molla. Una alta protecció corporal amb un ampli espectre davant les radiacions UVA i UVB, sense necessitat d’eixugar-se la pell. La seva nova Tecnologia Wet Skin permet una absorció immediata en pell mullada i garanteix el factor de protecció solar ideal per a esportistes. A més, prevé i protegeix de les cremades solars i del fotoenvelliment cutani.

Notícies relacionades

Mentre que, per a la cura postsolar, cal destacar Aloe Vera, que refresca sense ressecar la pell. Aquest gel refrescant és ideal per a la pell irritada després de l’exposició solar prolongada, d’afaitar-se, de depilar-se, així com per després de tractaments medicoestètics. Hidrata, calma i suavitza la pell i proporciona una sensació de benestar immediata.

Conté Aloe Vera 100%, les propietats regeneradores de la qual es veuen reforçades gràcies als actius calmants i hidratants. La textura no grassa i és d’absorció ràpida.

Temes:

Sol