RECOLLITS I TRENES

¿Com em pentino els dies de pluja?

Toni&Guy proposa una sèrie de consells perquè els cabells no s'encrespin amb la humitat

zentauroepp45991448 181122192139

zentauroepp45991448 181122192139 / Andrew O Toole

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquests últims mesos d’octubre i novembre s’estan batent rècords de precipitació anual a Catalunya. La famosa cadena britànica de perruqueries Toni&Guy proposa una sèrie de consells per tractar i pentinar els cabells durant els dies de pluja.

Tant els cabells arrissats com els llisos pateixen amb els dies plujosos. La humitat i l’electricitat fan que tinguen uns cabells encrespats. 

"Deixa la melena per a un altre dia i opta per recollits i altres ‘hair looks’, com poden ser les trenes. Cua i monyos també són una bona opció per als dies plujosos. La primera regla fonamental és assecar-se els cabells completament, i la segona és que no surtis disparada al carrer després d’assecar-te'ls", recomana l’equip de perruquers, que afegeixen: "Després d’assecar-te els cabells, aplica-t’hi un sèrum i deixa'l actuar un mínim de cinc minuts". 

 

En qüestió de productes, els estilistes destaquen els ‘antifrizz’, "perfectes per als dies plujosos, ja que contenen una formulació especial per segellar la fibra i donar-li més pes”. A més, també hi ha olis que donen pes als cabells i que eviten que sembli que hem ficat els dits en un endoll".

"Moltes vegades és inevitable, no obstant, quan notem la primera gota tendim a tocar-nos els cabells, i aquesta acció augmenta així que va caient més i més aigua. ¡No! Les nostres mans contenen olis naturals que embruten encara el més nostre cabell", conclouen.  

 

Toni Mascolo i el seu germà Guy van fundar el primer saló Toni&Guy el 1963 a Clapham, Londres, al qual es van unir més tard els seus dos germans Bruno i Anthony. A finals dels 90, la companyia va passar d’un sol saló a més d’un centenar en més de 20 països.

Toni&Guy compta actualment amb més de 420 salons distribuïts en 42 països a tot el món, i ocupen 5.000 persones al Regne Unit i unes 2.000 més a tot el món. A Espanya ha obert perruqueries a Barcelona, València, Madrid i Mallorca.

Notícies relacionades