EQUILIBRI INTERIOR

La classe magistral de ioga de Verónica Blume

La model compartirà la pràctica de Vinyasa Yoga a Silenci Barcelona, centre de benestar integral

undefined52647778 gente ver nica blume se une a  silencio  barcelona200307183245

undefined52647778 gente ver nica blume se une a silencio barcelona200307183245

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Verónica Blume (Waldshut, Alemanya, 1977) es va formar a Kundalini ioga i en pocs anys s’ha convertit en una iogui de referència. Fa uns dies, la que va ser model de fama internacional a principis dels 90, va anunciar que entrarà a formar part del centre de benestar Integral (silenci) Barcelona (www.silenciobarcelona.com).

De mare uruguaiana i pare alemany criat a l’Argentina, la ‘top’, que va néixer a Alemanya però es va criar a Barcelona, impartirà classes de Vinyasa ioga, pràctica d’origen oriental, amb opcions per a tots els nivells i en un nou espai que es dirà Conecta by Verónica Blume.

Notícies relacionades

La connexió amb la terra, amb la del moment present i amb la respiració com a base serà el fil conductor que guiarà els participants en aquesta completa sessió, que inclourà pranayames, asanes (actituds), meditació i olis essencials.  

Aquesta és la primera de moltes activitats que Blume i Silenci Barcelona programaran conjuntament, ja que, a partir de l’abril vinent, Blume impartirà una classe setmanal, així com tallers i recessos espirituals.