FESTA DE LA DIVERSITAT

Eva Longoria, Helen Mirren i altres de famoses desfilen per a L'Oréal

La marca de cosmètics celebra la bellesa inclusiva a la Casa de la Moneda de París

20190929 454532 desfileloreale 1 1 vid 29 140605 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquests dies se celebra la Setmana de la Moda de París, motiu pel qual L’Oréal ha festejat aquest dissabte, per tercer any consecutiu, la seva desfilada de bellesa inclusiva a la Casa de la Moneda de la capital francesa.

El xou de L’Oréal Paris s’ha convertit en una autèntica festa de la bellesa i la diversitat. Per aquesta raó, més d’una trentena d’actrius, cantants, esportistes i models han demostrat la diversitat de la bellesa femenina i han presentat les noves tendències de la marca, que van dirigides a totes les dones, sense importar els seus orígens i edats.

Entre les celebritats internacionals que han recolzat la causa sobre la passarel·la han destacat Camila Cabello, Eva Longoria, Amber Heard, Helen Mirren, Andie MacDowell, Laura Sánchez, Marie Bochet, Liya Kebede, Aja Naomi King, Doutzen Kroes, Soo Joo Park, Luma Grothe, Duckie ThotAishwarya Rai.

Homenatge a la maternitat

Un dels moments més emotius de la vetllada va ser el fermall d’or que va posar per Eva Longoria, que va desfilar amb el seu fill Santiago en braços, retent així homenatge a la maternitat, mentre queHelen Mirren va acaparar totes les mirades demostrant que la bellesa no té edat. El toc espanyol el va posar la model Laura Sánchez.

Notícies relacionades

Sobre la passarel·la van destacar creacions de reconeguts dissenyadors i firmes com Balmain, Cédric Charlier, Dries van Noten, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Koché, Nicolas Lecourt Mansion, Olivier Theyskens o rokh. Els looks de maquillatge van destacar per la seva brillantor i color a partir de matisos blavosos.