Alicia Keys posa despullada per la pau

La cantant ha pujat al seu compte d'Instagram una imatge en què presumeix d'embaràs amb el signe de la pau pintat

1
Es llegeix en minuts

Alicia Keys ha pujat al seu compte d'Instagram una foto en què posa despullada, presumint d'embaràs, amb un pentinat exòtic de trenetes adornades i amb el signe de la pau pintat en blanc com si fos una diana.

Amb aquesta imatge, la cantant de soul, de 33 anys, proclama la pau als seus fans a través del moviment humanitari We Are Here. "És hora de cridar l'atenció a la gent, que no serà capaç d'ignorar aquesta imatge. És hora de fer el següent pas, més enllà d'estar sempre enfadats amb les injustícies que passen al món", ha escrit Keys per acompanyar la imatge.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, la intèrpret de 'Brand new me', encapçala una campanya anomenada #wearehere, que a més és el nom de l'última cançó que ha publicat, i intenta posar el focus dels mitjans de comunicació en activitats empreses per organitzacions humanitàries.

L'artista que espera el seu segon fill per desembre, se suma així a la ja llarga llista d'estrelles que al seu dia van decidir mostrar el seu embaràs. La primera de la llista va ser l'actriu Demi Moore el 1991 amb la portada de 'Vanity Fair', que va donar la volta al món.

Temes:

Alicia Keys