Les propietats antioxidants i aprimadores de la 'Purpura bacca'

L'extracte s'obté de l'acai, el fruit d'una palmera que creix a la selva amazònica

Les propietats antioxidants i aprimadores de la Púrpura Bacca.

Les propietats antioxidants i aprimadores de la Púrpura Bacca.

1
Es llegeix en minuts

L'extracte de 'Purpura bacca', que s'obté de l'acai, el fruit d'una palmera pertanyent a la família de les baies que creix a la selva amazònica, és un actiu molt utilitzat en productes dietètics. Entre altres motius, perquè resulta saciant, l'acai és una font important de fibra i aporta nutrients beneficiosos en el tractament de la hipertensió, la diabetis i el colesterol, tres trastorns associats al sobrepès. 

Notícies relacionades

A causa de la seva gran aportació en antioxidants, la 'Purpura bacca' brinda nombrosos beneficis, no només relacionats amb la salut, sinó també amb la bellesa. Es tracta d'un fruit que endarrereix l'efecte d'envelliment del cos al disminuir els processos d'oxidació de les cèl·lules que causen la formació d'arrugues. A més, la ingesta d'aquesta fruita regula i redueix el colesterol, els nivells de greix i els sucres essencials per perdre pes.

Els suplements aprimadors, tant si contenen acai com si contenen altres ingredients com fucus o carxofa, faciliten la pèrdua de pes, però perquè els resultats siguin notables, la seva ingesta ha d'anar acompanyada d'una dieta saludable baixa en calories i de la pràctica d'exercici físic.