En col·laboració amb

Adaptació al mercat laboral

Barcelona Activa amplia la seva agenda d’activitats formatives per aquest 2024

Els cursos volen donar resposta als nous reptes laborals de la ciutadania i inclouen disciplines com la captació digital, el disseny o l’emprenedoria 

Joves en un dels cursos formatius organitzats per Barcelona Activa

Joves en un dels cursos formatius organitzats per Barcelona Activa / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Barcelona Activa estrena el 2024 amb una proposta renovada d’activitats formatives per donar resposta als reptes laborals i professionals de la ciutadania.

S’ofereixen al voltant de quaranta formacions diàries, tant presencials com en línia, per preparar-se per a les noves oportunitats que ofereix el mercat de treball. Es tracta de cursos, públics, gratuïts, universals i de curta durada, impartits per persones formadores expertes que es dediquen professionalment a aquestes activitats.

La ciutat ha cedit locals públics en diversos districtes per poder-hi allotjar aquestes formacions, a més de comptar amb espais en biblioteques, centres cívics i altres equipaments de Barcelona.

Notícies relacionades

Els cursos, programats per al primer trimestre del 2024, inclouen disciplines com la capacitació digital, especialitzacions en disseny i multimèdia, entrenament personal i gestió emocional, emprenedoria i negocis, tècniques de treball en xarxa…

Tots els detalls poden trobar-se a la web de Barcelona Activa.