Serveis a la ciutadania

Obre les portes un nou casal de persones grans a Ciutat Vella

L'establiment ja ha començat a funcionar i està ubicat al barri de Sant Pere

El nou casa de persones grans.

El nou casa de persones grans. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Obre un nou centre de persones grans a Ciutat Vella. L'establiment ja ha començat a funcionar en un nou edifici al carrer dels Mestres Casals i Martorell, i comparteix espai amb una futura residència temporal per a persones adultes en risc d’exclusió social. El projecte té una inversió de 5,8 milions d’euros i inclou la urbanització de l’entorn i la creació d’una nova placeta al carrer de l’Arc de Sant Cristòfol amb el carrer de Fonollar.

El nou casal de persones grans, ubicat al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, ja l’han estrenat els gairebé tres-cents usuaris que feien ús de l’antic espai del carrer del Rec, 21-23.

Quatre plantes de serveis

Notícies relacionades

L’edifici té 1.128 metres quadrats distribuïts en quatre plantes, en què els baixos, la primera planta i l’entresolat van destinades al casal de gent gran i disposen de serveis com sales polivalents, aules de cuina i informàtica, menjadors, bugaderia, magatzem, horts urbans o zones d’estada.

El nou centre de persones grans a Ciutat Vella. /

Ajuntament de Barcelona

La segona, tercera i quarta planta es destinaran a l’allotjament de persones adultes en risc d’exclusió, que començarà a funcionar d’aquí a uns mesos. Té un total de catorze habitacions, sis de les quals són individuals i vuit dobles.