En col·laboració amb

Nova edició del festival Viu Montjuïc, el 7 i 8 d’octubre

Aquest esdeveniment té la intenció d’acostar la programació cultural i d’oci del parc de Montjuïc a tota la ciutadania barcelonina

Nova edició del festival Viu Montjuïc, el 7 i 8 d’octubre
1
Es llegeix en minuts

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre se celebrarà una nova edició del Viu Montjuïc, una iniciativa per donar a conèixer l’oferta cultural i d’oci del parc de Montjuïc que se celebra per tercer any consecutiu. La programació inclou més de 60 activitats i la participació de més de 40 equipaments.

Itineraris guiats per la natura, espectacles de dansa i teatre, concerts, exposicions i portes obertes en equipaments són bona part de les propostes que inclou l’agenda de la tercera edició del Viu Montjuïc. Es tracta d’una festa consolidada al districte de Sants-Montjuïc que posa en relleu la riquesa cultural i natural d’aquest entorn de la ciutat, on conviuen parcs, museus, biblioteques, centres cívics o teatres que ofereixen activitats per a tota la ciutadania durant tot l’any.

Novetats de la tercera edició

Notícies relacionades

La incorporació de més entitats, com els centres cívics Casa del Rellotge i La Cadena o el Mira Digital Arts Festival, ha permès ampliar la diversitat de propostes de cultura i oci del projecte. N’és un exemple l’itinerari inaugural del sender Montjuïc 360º, de Foment Excursionista de Barcelona, la primera ruta homologada per la Federació d’Entitats Excursionistes que es desplega íntegrament per Barcelona.

La programació reuneix propostes per a tots els públics i es pot consultar a la web de Viu Montjuïc.