En col·laboració amb

Persones grans

Més vivendes amb serveis per a persones més grans de 65 anys

Aquesta adjudicació s’emmarca en el Programa +65 Anys, pensat per facilitar una vivenda a un preu assequible que inclou allotjament i serveis complementaris

Més vivendes amb serveis per a persones més grans de 65 anys
1
Es llegeix en minuts

Aquest gener es farà l’adjudicació més important de vivendes dotacionals amb serveis per a persones de més de 65 anys, amb un total de 345 pisos. Aquesta adjudicació s’emmarca en el Programa +65 Anys, pensat per facilitar una vivenda a un preu assequible que inclou allotjament i serveis complementaris que les ajuden a viure el dia a dia de manera independent.

Les vivendes tenen uns 40 metres quadrats de superfície, amb un dormitori, un espai amb el menjador, la sala d’estar i la cuina i un bany adaptat. També inclouen diferents espais com sales polivalents i solàriums, a més de serveis de consergeria i neteja dels espais comunitaris i de les vivendes.

S’ubiquen en les promocions de Porta Trinitat (al barri de la Trinitat Vella, amb 85 vivendes), Casernes de Sant Andreu (amb 152 vivendes) i Veneçuela (a Provençals del Poblenou, amb 60 vivendes).

Notícies relacionades

Com a novetats en l’adjudicació s’ha incrementat la puntuació a les persones de més edat i també es dona prioritat a aquelles persones que participen en la convocatòria i que perden la seva vivenda habitual o són desnonades.

Les noves promocions se sumaran a les 1.433 vivendes de lloguer per a persones grans ja existents, distribuïdes en 24 promocions ubicades a tots els districtes i en diferents barris de la ciutat. Els pròxims mesos, la xifra de pisos amb serveis per a persones grans a Barcelona pujarà els 1.778.