En col·laboració amb

Ciutadania

Les persones grans tornen a fer-se sentir

El 21 de septeimbre va començar la sisena convenció ‘Les veus de les persones grans’ amb una jornada de feina a la Lleialtat Santsenca. Aquesta convenció, que s’organitza cada quatre anys i tindrà lloc entre el setembre del 2022 i el març del 2023, és un espai per compartir bones pràctiques, reflexionar i debatre sobre la ciutat i fer propostes per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. L’objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur.

Les persones grans tornen a fer-se sentir

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

La convenció està oberta a la participació de totes les persones de la ciutat més grans de 60 anys, així com professionals, persones investigadores, persones expertes en l’àmbit de l’envelliment i altres grups que hi tinguin interès, i tindrà com a lema «Participem-hi per garantir drets. Vine i fes-te sentir».

Notícies relacionades

Al llarg d’aquests mesos es desenvoluparan diferents tipus d’accions: dues jornades de reflexió, una gran varietat d’activitats als districtes, visites a equipaments de referència i tres intercanvis ciutadans. També hi haurà espais específics a la Xarxa Vincles i a la plataforma Decidim per afavorir la participació i escoltar el màxim de veus possible.

La convenció ‘Les veus de les persones grans’ és un esdeveniment que organitza l’Àrea de Drets Socials i que promou el Consell Assessor de les Persones Grans, l’òrgan de participació de les persones grans de la ciutat, des de fa vint anys.