En col·laboració amb

Transport públic

El bus a demanda arriba a la zona sud de Torre Baró i Vallbona

A través de l’aplicació ‘El meu bus’, les persones usuàries han d’informar amb temps del lloc i l’hora on volen ser recollides, a més del destí, per poder demanar el bus

El bus a demanda arriba a la zona sud de Torre Baró i Vallbona
1
Es llegeix en minuts

El servei de bus a demanda de la ciutat inicia l’activitat a la zona sud de Torre Baró i Vallbona, en una prova pilot que es prolongarà durant sis mesos. Així, ‘El meu Bus’ Torre Baró Sud - Vallbona Sud substituirà l’actual línia 180 a Nou Barris.

El nou sistema de bus a demanda té 34 parades al llarg de Vallbona Sud, Ciutat Meridiana, Torre Baró i la Trinitat Nova, tot i que, a diferència de les línies regulars, les persones usuàries informen amb temps de l’hora i el punt on volen ser recollides, així com en quina parada baixaran.

Reservar ‘El meu bus’ per aplicació o per telèfon

Notícies relacionades

Les persones usuàries d’‘El meu bus’ han de descarregar-se l’aplicació mòbil gratuïta (disponible a les botigues de iOS i d’Android) i registrar-se per poder demanar el bus indicant el número de parada on pujaran i el destí. La reserva s’ha de fer, almenys, amb 10 minuts d’antelació. A més, es pot reservar a través del telèfon gratuït 900 927 575.

L’aplicació ‘El meu bus’ també permet cancel·lar una reserva fàcilment, consultar l’historial, marcar parades favorites, rebre avisos d’alteració del servei i conèixer el temps d’espera fins a l’arribada del bus sol·licitat.