En col·laboració amb

MERCAT LABORAL

Barcelona llança un nou programa d'ajuts per fomentar l'ocupació

'Crea feina, Barcelona!' ofereix ajuts de fins a 5.000 euros per fomentar la contractació de persones a l'atur

Els contractes han de ser per sis mesos com a mínim

200921 p -inauguraciobizbarcelona-020

200921 p -inauguraciobizbarcelona-020

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona llança un nou programa d’ajuts a la contractació de persones: ‘Crea feina, Barcelona!’. Dotat amb 1,5 milions d’euros ofereix ajuts de 5.000 euros per contractar persones en situació d’atur que estiguin empadronades a la ciutat de Barcelona. 

L’objectiu d’aquest programa és ajudar a la contractació de 300 persones subvencionant les empreses que puguin generar ocupació i que no estiguin afectades per processos de regulació d’ocupació.

Les organitzacions interessades poden sol·licitar les subvencions del 15 d’octubre a l’11 de novembre a través de la web barcelonactiva.cat/creafeina fins a un màxim de deu noves contractacions per empresa.

Notícies relacionades

El programa ‘¡Crea feina, Barcelona!’ és una mesura més promoguda pel Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica per fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 i ajudar a la recuperació econòmica i a la represa de la contractació a la ciutat, que se suma a d’altres com els microcrèdits Bcrèdits o els plans estratègics Rethinking.

Totes les mesures per reactivar l’economia de la ciutat es poden trobar a la guia pràctica de serveis ‘Barcelona mai s’atura’.