En col·laboració amb

PREVENCIÓ

Més personal per conscienciar sobre la importància de la prevenció davant la Covid-19

Davant l'augment del nombre de contagis per la Covid-19, s'ha incrementat fins a 230 el nombre de personal informador als carrers de la ciutat, incloent els agents cívics

Es prioritzarà l'actuació a Sants-Montjuïc, l'Eixample, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella, districtes on s'ha considerat convenient reforçar les mesures de prevenció

Agente cívico en la capital catalana.

Agente cívico en la capital catalana.

1
Es llegeix en minuts

La tasca de les 230 persones (agents cívics i informadors) presents als carrers consisteix a informar la ciutadania de les mesures higièniques de protecció, la distància de seguretat necessària i l’obligatorietat de portar posada la mascareta. En aquests equips també hi haurà personal de mediació per si cal transmetre els missatges en un altre idioma o per situacions de més risc.

Notícies relacionades

La presència dels agents cívics la coordina el programa municipal Barris Bon Desconfinament, actiu des de l’inici de la desescalada. En un primer moment es prioritzarà l’actuació als districtes on s’ha observat que s’ha de reforçar les mesures de prevenció, com Sants-Montjuïc, l’Eixample, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella.

A més, també s’han actualitzat els missatges de megafonia de la Guàrdia Urbana per recordar les mesures de seguretat sanitària i s’ha reforçat i adaptat el servei de neteja entorn dels centres d’atenció primària, hospitals, residències i zones d’estada dels veïns i veïnes de la ciutat.