En col·laboració amb

150 propostes

Barcelona Districte Cultural inicia la seva setena edició amb 36 noves propostes

El circuit inclou onze espectacles de teatre, dos de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals i sis obres audiovisuals per als més petits

laiasantanach aer aer esdansa 12-760x428

laiasantanach aer aer esdansa 12-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona Districte Cultural obrirà el teló de la seva setena edició el dia 1 de febrer amb una programació que continua creixent.

Aquesta primavera el circuit inclou onze espectacles de teatre, dues propostes de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals (programats en col·laboració amb In-Edit Festival) i sis propostes audiovisuals per als més petits, agrupades en dos cicles, el Petit Cineclub i el Petit Kinosaure. En total, el cicle proposa 150 funcions amb entrada gratuïta que arribaran a 23 escenaris dels deu districtes de la ciutat.

Més presència de dones

Amb una important presència de dones liderant els projectes, a la cartellera del Barcelona Districte Cultural destaquen propostes teatrals com ara ‘Negrata de merda’, de Denise Duncan; ‘Converses amb el meu úter i altres interlocutors’, de Núria Planes Llull; ‘Versions parcials i errònies de la meva vida i la meva glòria’, de Glòria Ribera, i ‘Aquelarre’, de The Feliuettes, i la dansa de Laia Santanach amb Àer; el circ de Mireia Miracle amb Rojo, i els concerts de Joina, Anna Colom i Una, cordes i veu.

La cartellera d’aquest circuit, que durarà fins a finals d’abril, inclou també el ‘Refugi’, de Marc Parrot; la presentació d’‘Hey Chico!!’ el disc d’Enma Fernández; ‘Assassinat al club’, dels Impro Barcelona; ‘Bollywood. Bombay. Barcelona’, amb els Duo Fàcil i Líquido Teatro; ‘El mal morir’, de la companyia El Fil Vermell; ‘Full house’, dels Eléctrico 28, i ‘El comediant’, de Marcel Tomàs.

Per als petits de la casa

Notícies relacionades

En la programació infantil trobem noms com els de La Tresca i la Verdesca, que, juntament amb els Xirriquiteula, presenten ‘Per un instant’, Nuri Total i els seus ‘Bitxos raros’; el Circ Vermut amb ‘Ni cap ni peus’; el ‘Laboratori sonor’ dels Aupa; ‘Baobab’, de La Pera Llimonera, i els Farrés Brothers i Cia amb ‘El silenci d’Hamelin’, una versió del conte clàssic accessible per a persones amb visió o audició reduïda. 

Amb la voluntat que tots els públics puguin accedir a la cultura, també s’han inclòs mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva a Companyes, el concert de Joina.