En col·laboració amb

ESPECTACLES GRATUÏTS

Barcelona Districte Cultural torna a omplir d'art els barris

Teatre, dansa, música, circ i cine són les propostes de la sisena edició del circuit cultural, que tindrà lloc del 4 d'octubre al 31 de desembre

josysushermanas armadeconstruccinmasiva arma-de-construccin-masiva teatre-tantarantana barcelona xevi-planas-3347-760x428

josysushermanas armadeconstruccinmasiva arma-de-construccin-masiva teatre-tantarantana barcelona xevi-planas-3347-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La sisena edició del Barcelona Districte Cultural arriba aquesta tardor amb una oferta ampliada: 23 espectacles en viu i 9 propostes audiovisuals amb 150 funcions per tota la ciutat. Es tracta d’un circuit cultural que presenta espectacles de qualitat a 21 equipaments municipals de proximitat dels deu districtes de la ciutat.

Aquesta edició incorpora noms destacats dels escenaris barcelonins, com José José y sus Hermanas, Marta Buchaca, Les Antonietes o The Sey Sisters, i espectacles reconeguts de les últimes temporades, com ‘Kumulunimbu’, ‘L’Endrapasomnis’ o ‘Laika’. 

El programa del Barcelona Districte Cultural també aposta per incloure obres compromeses amb temes socials d’actualitat, com la violència masclista o la memòria històrica.

Com a novetat, dos espectacles del programa, '5 històries diferents’ i ‘Només una vegada’, incorporaran en algunes funcions audiodescripció i interpretació amb llengua de signes a fi d’acostar l’oferta cultural a les persones amb capacitats diverses.

Notícies relacionades

El programa d’espectacles artístics es complementa amb activitats com ara funcions per a escoles, tallers per a artistes, xerrades i col·loquis, per fer els barris més partícips d’aquesta oferta cultural.

A la web  del Barcelona Districte Cultural els usuaris podreu consultar tota la informació.

Temes:

Art Teatre