En col·laboració amb

PER ALS NENS

Un estiu de diversió i solidaritat al Tibidabo

Amb una mitjana de 5.500 visites diàries durant l'agost, el parc d'atraccions es consolida com una opció de lleure durant els mesos de més calor a la ciutat

Les activitats solidàries i una nova atracció infantil completen l'oferta del parc, que, durant l'estiu, rep el 40% dels visitants de tot l'any

img 1697-760x428

img 1697-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb una mitjana de 5.500 visites diàries durant l’agost, el Tibidabo es consolida com una opció de lleure durant els mesos de més calor a la ciutat de Barcelona.

Aquest any és el primer estiu en què els visitants poden disfrutar de la nova atracció infantil El Castell dels Contes, un recorregut ple de màgia, secrets, tresors i personatges dels contes de tota la vida. Des del novembre, quan es va inaugurar l’atracció, 122.000 persones han visitat el castell.

També s’estrena la plaça del Jardí, un espai d’estada adaptat per a persones amb mobilitat reduïda que compta amb un jardí vertical a la façana de l’edifici principal i que està equipat amb grades i nous punts de descans.

Estiu solidari

Per tercer any consecutiu, el projecte ‘Estiu solidari’ ha permès atorgar 100 beques diàries a diverses entitats perquè nens que estan en situació de vulnerabilitat puguin visitar el parc i divertir-se. 

La iniciativa seguirà fins a l’11 de setembre i es dirigeix a nens i nenes que viuen a Barcelona.

Novetats de la tardor

Al setembre començarà la remodelació del funicular del Tibidabo, un projecte que suposarà la transformació de l’actual tren en una atracció més del parc. 

La Cuca de Llum, nova porta d’entrada al Tibidabo, tindrà un disseny futurista i modern que permetrà als visitants interactuar amb diversos dispositius electrònics. 

Alhora, gràcies als grans finestrals, els usuaris i les usuàries podran disfrutar d’unes vistes panoràmiques de la ciutat.

Es preveu que les obres finalitzin en 14 mesos i que el nou funicular es pugui inaugurar durant la tardor del 2020.

A més, el pròxim curs escolar arribarà carregat de novetats educatives, amb dues iniciatives noves per impulsar l’aprenentatge tecnològic i científic al parc. D’una banda, l’actual Sala CreaTibi s’ampliarà i es remodelarà per incloure-hi activitats vinculades a la programació, el desenvolupament social, la creativitat i la comunicació.

Notícies relacionades

De l’altra, es presentarà un nou espai per acostar la robòtica a nens i famílies a través d’activitats educatives. Els dos projectes es desenvolupen en col·laboració amb LEGO® Education.

Les xifres

L’any 2018 el parc va rebre 719.068 visites i el 40% van ser durant els mesos d’estiu. Aquest any, més de 4.300 nens han visitat el Tibidabo gràcies a les entrades becades i més de 43.000 persones han participat en les activitats solidàries.

Temes:

Tibidabo