En col·laboració amb

A L'ENCREUAMENT DEL PASSEIG MARÍTIM

La zona de lleure del front marítim de Barcelona torna a tenir l'estand antimasclista

Al lloc s'oferirà informació sobre violència sexual i s'atendran les víctimes d'agressió o assetjament

img 0763-760x428

img 0763-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per tercer estiu consecutiu, a partir del divendres 2 d’agost i fins al 24 de setembre, al front marítim, una de les zones de lleure de la ciutat de Barcelona més transitades durant la nit, disposarà d’un espai informatiu per assessorar i denunciar assetjaments sexuals o discriminacions per raó de gènere i orientació sexual.

L’estand, ubicat a l’encreuament del passeig Marítim amb el carrer de Trelawny, estarà obert les nits dels dijous, divendres i dissabtes entre les 22.00 i les 5.00 hores, per informar, sensibilitzar i atendre la ciutadania en relació amb l’assetjament i les agressions sexuals.

Personal especialitzat

En aquest espai hi haurà sis persones expertes en formació i amb experiència en l’abordatge de les violències masclistes. Dues d’elles seran a l’estand, oferiran informació sobre violència sexual i atendran les persones que hagin viscut situacions de violència o agressió masclista. 

Notícies relacionades

Les altres quatre, de dues en dues, seguiran itineraris per la zona per sensibilitzar els vianants i entregar-los díptics informatius en català, castellà i anglès, i també podran actuar en cas de detectar alguna situació d’assetjament físic, verbal o agressió física.

Aquesta acció s’inclou en el conjunt de mesures de Barcelona Antimasclista i va acompanyada d’un protocol d’actuació coordinat entre la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, els serveis sanitaris i els serveis municipals d’atenció.