En col·laboració amb

MILLORES URBANÍSTIQUES

Els vianants, la prioritat als voltants de la rambla de Prim de Barcelona

La renovació de la zona, millores en l'accessibilitat, la il·luminació i les clavegueres, i més verd

190529 e passatgesnousbarribesos 0067-760x428

190529 e passatgesnousbarribesos 0067-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passatge de Foret i els carrers de Jubany i Auger, al barri del Besòs i el Maresme, s’han renovat per donar prioritat als vianants i millorar la connexió amb la rambla de Prim i els seus voltants. La renovació inclou millores en l’accessibilitat, la il·luminació i el clavegueram, i més verd.

La transformació ha permès eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la connexió entre la rambla de Prim i el carrer del Maresme a través dels tres carrerons.

Al passatge de Foret i els carrers de Jubany i Auger, al districte de Sant Martí, s’ha renovat el paviment, que s’ha urbanitzat en plataforma única, és a dir, amb tot l’espai a una mateixa altura, i s’ha guanyat espai per als vianants amb l’eliminació de la zona d’aparcament en cordó.

Notícies relacionades

D’altra banda, en la intersecció dels carrerons amb la rambla de Prim s’han instal·lat rampes adaptades i escales per facilitar l’accessibilitat, el sistema d’il·luminació s’ha substituït per un amb leds, les línies de serveis que estaven al descobert s’han soterrat i el clavegueram s’ha actualitzat. A més, el paisatge s’ha reverdit amb noves plantes i jardineres.

L’actuació ha comptat amb un pressupost d’1,8 milions d’euros.

Temes:

Urbanisme