En col·laboració amb

Regulació terrasses

Accés més còmode al mercat de la Boqueria

Una regulació de les terrasses dels porxos millorarà l'entrada i sortida d'aquest punt comercial i turístic de Barcelona

boqueria

boqueria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit reordenar les terrasses dels 16 locals de restauració dels porxos de la Boqueria perquè l’accés al mercat sigui més accessible i còmode. Un total de 36 taules i 216 cadires es distribuiran entre les columnes dels porxos del mercat.

Notícies relacionades

Es manté el nombre de taules que ja hi havia a les terrasses dels locals de restauració dels porxos, però s’incrementen de 4 a 6 el nombre de cadires per taula; en total, s’augmenta de 106 a 216 cadires. Els mòduls de les terrasses es distribuiran entre les columnes dels porxos per garantir que més del 50% de l’espai dels porxos sigui per als vianants. No s’ocuparan les columnes adjacents a les entrades del mercat per facilitar l’accés al mercat.

L’acord s’ha consensuat, després de diverses sessions de treball participatives, amb l’Associació de Comerciants dels Pòrtics de la Boqueria per reordenar la distribució de les terrasses i concedir llicències de terrassa als locals que no en tenien i que, fins ara, disposaven de permisos provisionals.