En col·laboració amb

Terrasses més ordenades a les rambles de Fabra i Puig i de l'Onze de Setembre

Hi podrà haver més taules i cadires, però només a un costat de la via per facilitar la mobilitat dels vianants

rambla-fabra-i-puig

rambla-fabra-i-puig

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'ordenació de terrasses de les rambles de Fabra i Puig i de l'Onze de Setembre ja té el vistiplau dels veïns i dels establiments de la zona, i ara li toca a l'ajuntament fer els tràmits pertinents.

S'ha acordat ordenar els passejos, de manera que hi podrà haver més taules i cadires, però només a un costat de la via; d'aquesta manera, es recolza els establiments, però a la vegada es facilita la mobilitat dels vianants, que ara han de fer zig-zag per esquivar les terrasses instal·lades als dos costats dels passejos.

En tot el tram de les rambles es podran col·locar 324 taules i 1.296 cadires; això vol dir un 30% més que les que hi ha actualment, i fins i tot hi podrà haver terrasses noves en el tram de l'Onze de Setembre -on hi ha menys establiments-, mentre que a la part de dalt, més ocupada, el creixement queda molt limitat.

Notícies relacionades

“L'important no és tant el nombre de taules i cadires, sinó que estiguin ordenades”, ha destacat la regidora del Districte, Carmen Andrés, que ha afegit que aquest model d'ordenació “pot ser una referència per a la resta de la ciutat”.

Perquè la imatge de les rambles sigui “com més neta millor”, també s'han fixat les mides i el color dels para-sols i també s'ha acordat que les taules i les cadires estiguin al carrer tota la nit per evitar als veïns el soroll de muntar i desmuntar les terrasses.