Un trimestre per negociar

La Sareb i l’Ajuntament de Mataró ajornen tres mesos la venda del recinte de Can Fungarolas

Ara les entitats que donen vida al recinte i el consistori s’hauran d’asseure a negociar quin és el futur del projecte cooperatiu

L’Ajuntament de Mataró demana a la Sareb que aturi «temporalment» la venda de Can Fugarolas

La Sareb i l’Ajuntament de Mataró ajornen tres mesos la venda del recinte de Can Fungarolas

CAN FUGAROLAS (CEDIDA)

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Tres mesos per trobar-hi una solució. Aquest és el temps de què disposa la Federació Can Fugarolas per negociar una alternativa amb l’ajuntament o amb una altra administració i que serveixi per salvar les activitats culturals i socials que s’hi realitzen des de fa 10 anys. La Sareb, propietària del terreny, ha acordat amb el consistori un ajornament de tres mesos en la comercialització del solar, segons ha confirmat la Sareb a EL PERIÓDICO. Una decisió en la línia del que demanava aquesta setmana l’ajuntament, temps per poder negociar.

Així, l’objectiu d’aquesta pròrroga és «permetre a l’entitat social buscar una solució per acollir les activitats que realitzen», remarquen fonts de la Sareb. El portaveu de la Federació, Miquel Lleixà, manté que estan contents al veure que la petició d’una pròrroga per part del consistori ha sigut exitosa, tot i que lamenten que aquests 90 dies per negociar hagin caigut en període vacacional i a dues setmanes del començament de les Santes, la festa major de Mataró.

Notícies relacionades

La situació va sorgir fa una setmana, quan la Federació Can Fugarolas va descobrir un anunci de venda del recinte en un portal immobiliari, tant de la nau industrial com del solar, que els col·lectius van transformar en hort urbà. Tot i que la Sareb i l’ajuntament han arribat a aquest acord, que interromp la venda durant un trimestre, dos portals immobiliaris mantenen publicat l’anunci.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mataró