Fins a l’1 de juliol

Mataró celebra la Setmana de l’Economia Social i Solidària

La cita culminarà aquest dissabte, Dia Internacional de les Cooperatives

Coop Maresme ha facilitat la creació de 39 noves empreses d’economia social en cinc anys

Mataró celebra la Setmana de l’Economia Social i Solidària

AJUNTAMENT DE MATARÓ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mataró celebra, fins a l’1 de juliol, la Setmana de l’Economia Social i Solidària (ESS). Per al consistori, la cita «es concep com una oportunitat i un espai de trobada entre les entitats i la ciutadania que permeti compartir experiències, inquietuds, i on sobretot es pugui mostrar la vitalitat de l’economia cooperativa a la ciutat».

A través d’una vintena d’activitats, sessions formatives, debats i actes més lúdics, la regidoria comandada per Sergi Morales (En Comú Podem) aposta per posar en el centre «els valors d’aquesta altra manera de fer economia que vol donar resposta a les necessitats de les persones i del nostre ecosistema».

Aquest dijous a la tarda tindrà lloc una conferència amb la presència de membres representants de la Taula Transversal per l’ESS. Durant l’acte, el periodista Pere Rusiñol desenvoluparà la contribució de l’ESS per reduir l’impacte de l’emergència climàtica.

El gruix dels actes es concentraran divendres, 30 de juny, i, sobretot, dissabte, 1 de juliol, data en què es commemora el Dia Internacional de les Cooperatives. Entre d’altres, es portarà a terme una ruta pel cooperativisme històric de la ciutat i un taller de cuina ecològica comunitària. En un aspecte més festiu, tindran lloc les actuacions dels grups Circ Bombeta i Roba Estesa.

Notícies relacionades

La Setmana de l’ESS està organitzada per la Taula de l’Economia Social i Solidària de Mataró, una plataforma integrada per 33 entitats de la ciutat.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mataró