Reconeixement audiovisual

TVMataró, millor televisió als Premis de Comunicació Local

TVMataró, millor televisió als Premis de Comunicació Local

Marina Rodríguez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TVMataró ha sigut guardonada com a millor televisió als Premis de Comunicació Local, certamen impulsat per la Xarxa Audiovisual amb l’objectiu de reconèixer «la creativitat, el talent i la trajectòria en el panorama comunicatiu local». La tele mataronina s’ha imposat a les altres finalistes, Canal Blau i Canal Terres de l’Ebre. L’entrega dels premis s’ha fet a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers.

El director gerent, Oriol Burgada, ha recollit el premi acompanyat del cap de continguts, Pep Andreu, i el cap tècnic, Ferran Valls.

El guardó adquireix més importància tenint en compte la transformació que va viure la televisió fa dos anys. Un canvi que, segons TVMataró, buscava facilitar la identificació del canal entre la gran oferta de mitjans i continguts; a més de reivindicar el fil històric entre l’antiga Televisió de Mataró i la televisió pública actual. Les instal·lacions de la ràdio i la televisió públiques s’han batejat amb el nom d’Estudis Bis Lligonya, fundador i primer director de la segona televisió local de la història a Catalunya.

Notícies relacionades

És la segona vegada que TVMataró rep aquest premi. L’anterior ocasió va ser el 1996, ara fa 27 anys.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró