Renúncia política

Juan Carlos Jerez no repetirà com a regidor de Mataró

  • La renúncia li permetrà tornar a la funció pública abans de jubilar-se

Juan Carlos Jerez no repetirà com a regidor de Mataró

ESTEVE VALLMAJOR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actual regidor de seguretat de l’Ajuntament de Mataró no renovarà el càrrec després de les eleccions municipals del maig. Juan Carlos Jerez és regidor de l’ajuntament des de l’any 2015, i des d’aleshores ha sigut un dels homes forts del govern municipal de l’alcalde socialista, David Bote.

Jerez disposa d’una plaça de funcionari a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Anteriorment, havia treballat a la Guàrdia Urbana de Badalona. L’encara regidor confia que amb aquest pas la seva última etapa professional li permetrà buscar coses diferents en una altra administració, que és el que el motiva per aportar la seva experiència i capacitat. «Jo tinc molt clar el meu perfil de professional de la funció pública i fa 36 anys que soc funcionari. És també com vull acabar», ha explicat Jerez a la revista Capgròs.

Home fort municipal

El 2016, va ser escollit primer secretari del PSC de Mataró. En les eleccions municipals següents, les del 2019, i jacon Jerez liderant el partit, els socialistes van aconseguir passar de 6 a 13 regidors.

Notícies relacionades

En aquest últim mandat, Jerez ha sigut el responsable de projectes com el de l’Anella Ciclista i, al capdavant de la cartera de seguretat, ha tirat endavant una sèrie de polítiques per rebaixar els índexs de criminalitat al municipi: «El full de ruta que tenim en matèria de seguretat és bo i anem camí de ser un referent en el model policial, cada setmana en collim els fruits», ha declarat Jerez a Capgròs.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO