Universitats

El TecnoCampus amplia l’oferta de titulacions amb dos nous graus en salut i empresa

La universitat, adscrita a la UPF, oferirà dos itineraris formatius en Nutrició Humana i Dietètica i una combinació de Turisme i Màrqueting

El TecnoCampus amplia l’oferta de titulacions amb dos nous graus en salut i empresa

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró oferirà noves titulacions de grau a partir del curs 2023-2024 vinent.

S’han afegit dues noves opcions formatives a l’àmplia gamma de titulacions que ja estan disponibles en els camps de la tecnologia, l’empresa, l’audiovisual i la salut.

En el sector de la salut, s’ha inclòs el nou Grau en Nutrició Humana i Dietètica.

Semipresencialitat per a més conciliació

Aquesta titulació compta amb una forta demanda de professionals, fet que s’espera que continuï augmentant en els pròxims anys.

El TecnoCampus oferirà el grau de manera semipresencial, cosa que permetrà als estudiants combinar la formació amb la feina.

A més, el grau oferirà dos itineraris especialitzats: Nutrició Clínica i Nutrició Esportiva.

L’altra novetat en el camp d’Empresa és la doble titulació de Turisme i Gestió de l’Oci/Màrqueting i Comunitats Digitals.

Els estudiants que triïn aquesta opció podran obtenir dos títols de grau en només cinc anys i especialitzar-se en el camp en auge del màrqueting, amb aplicacions específiques en la indústria turística.

L’oferta s’amplia fins als 19 graus

El centre, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, oferirà un total de 19 graus i dobles graus, a més d’una àmplia gamma de màsters, postgraus i cursos d’especialització.

Del 6 al 16 de febrer, el centre universitari està portant a terme sessions informatives a la tarda per informar sobre l’oferta de graus.

Notícies relacionades

També seran presents al Saló de l’Ensenyament del 15 al 19 de març i a la Jornada de Portes Obertes el 22 d’abril, on els interessats podran visitar el campus en persona.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró