Ajudes per a la formació

El TecnoCampus de Mataró obre la convocatòria per optar a 30 beques per a nous estudiants de grau

  • Es tindran en compte criteris de renda, acadèmics i residència per adjudicar-les

El TecnoCampus de Mataró obre la convocatòria per optar a 30 beques per a nous estudiants de grau

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró (Maresme) convoca la 10a edició del Programa d’ajudes a l’estudi destinades a fer front al pagament dels preus dels crèdits matriculats i despeses no relacionades amb la prestació de serveis acadèmics, com per exemple l’adquisició de materials didàctics, manutenció o desplaçaments. Aquestes ajudes estan dirigides a estudiants de nou accés, matriculats per primera vegada en el curs 2022/2023 del primer curs íntegre d’uns estudis universitaris de grau, així com també haver sigut assignats a la preinscripció universitària de la convocatòria de juny.

El programa compta amb una dotació total de 30 beques de diferents imports (2.500 euros, 3.500 euros i 5.000 euros), per a períodes anuals acadèmics i fins a arribar als crèdits necessaris per a l’obtenció del títol, és a dir, que es poden renovar curs a curs. Els interessats han de realitzar la sol·licitud online a través d’un formulari que està obert des del dia 25 d’abril i fins al dia 24 de maig a les 14 hores, «on s’haurà d’adjuntar tota la documentació requerida en les bases de la convocatòria», especifiquen des del consistori.

Aquestes ajudes es resoldran abans de l’acabament del període de la preinscripció universitària.

Beques esportives

D’altra banda, s’ha obert la convocatòria de beques d’ajuda a la matrícula als esportistes que estiguin desenvolupant activament la competició esportiva en clubs adherits al Club Esportiu TecnoCampus per al curs 2022-23 i vulguin cursar estudis universitaris de Grau.

Notícies relacionades

El programa compta amb una dotació total de sis beques de 1.500 euros renovables per períodes anuals acadèmics i fins a arribar als crèdits necessaris per obtenir del títol, sempre que es compleixin tots els requisits establerts en les bases de la convocatòria. La sol·licitud es podrà tramitar ‘online’ de l’1 de setembre al 14 d’octubre del 2022 a través de l’aplicació eSecretaría dels estudiants, és a dir, una vegada feta la matrícula.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO