Hàbits saludables

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró impulsen un club per promoure l’esport entre els universitaris

  • Aquest dimarts, 8 de febrer, s’ha firmat un conveni marc per a la creació del Club Esportiu TecnoCampus

  • També s’ha acordat la creació per part del TecnoCampus de sis beques per a esportistes d’alt nivell per valor de 1.500 euros per curs

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró impulsen un club per promoure l’esport entre els universitaris

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) i el TecnoCampus han firmat avui, 8 de febrer, un conveni marc per a la creació del Club Esportiu TecnoCampus amb l’objectiu de promoure l’esport i els hàbits saludables entre la comunitat universitària. En el marc d’aquest conveni s’inclouen els acords amb diferents entitats i clubs esportius de la ciutat per oferir els seus serveis a estudiants universitaris amb «unes condicions favorables», expliquen des del consistori.

En aquests moments, hi ha acords perquè la comunitat universitària pugui fer: busseig amb tub, les activitats del Sorrall, ‘snorkel’, apnea, escalada, rem i lligues de futbol i bàsquet. L’objectiu és ampliar el nombre de convenis perquè l’oferta esportiva sigui «al més variada possible, interessant i vinculada al territori». Tota l’oferta es pot trobar en un espai web en què s’indiquen les condicions horàries i les tarifes.

Aquest conveni marc per a la creació del Club Esportiu TecnoCampus també inclou altres acords com el de la creació d’una nova categoria per a la Nit de l’Esport que es dirà Esport Universitari.

Notícies relacionades

A més, també s’ha acordat la creació per part del TecnoCampus de sis beques per a esportistes d’alt nivell per valor de 1.500 euros per curs (750 euros a càrrec del TecnoCampus i 750 a càrrec del club o entitat vinculada). També hi ha l’aportació de 3.000 euros del TecnoCampus al servei d’Esport de l’ajuntament per promoure els valors socials de l’esport.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO