Cultura i Covid-19

La Casa de la Música de Mataró torna a programar concerts al desembre

The Tyets, Albert Pla i Núria Graham, entre d’altres, són alguns dels artistes programats

zentauroepp55895507 soc201116192543

zentauroepp55895507 soc201116192543

1
Es llegeix en minuts

LaCasa de la Música de Mataróprograma de nou concerts abans d’acabar l’any seguint les restriccions sanitàries vigents «per garantir un espai segur». Alguns d’aquests concerts formen part del projecteSALA CAT, impulsat pelDepartament de Cultura i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASSAC).

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és«reactivar el circuit de concerts a les sales privades»i recolzar i generar activitat entre els agents de la cadena de la música en directe que s’han vist afectats per la crisi derivada de lapandèmia de la Covid-19.

SALA CAT, que s’allargarà durant el mes de desembre, també voldonar visibilitat a les sales de petit i mitjà formatde diferents ciutats, així com reactivar l’activitat dels artistes, el personal tècnic i auxiliar, i «tots els professionals que intervenen en la creació d’un concert».

Restriccions per la pandèmia

L’aforament dels espectacles, tal com contempla la normativa,serà del 50% de la capacitat de la sala. No hi haurà servei de bar i els assistents hauran d’estar asseguts i amb la mascareta.

Notícies relacionades

Així, des de la Casa de la Música de Mataró assenyalen que les entrades dels concerts serviran com a«salconduit per arribar a casa i sortir dels límits territorials fixats a cada tram».

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA