Confort tèrmic

Bonificació del 95% de l’Impost d’Obres per a la calefacció del Pompeu Fabra de Martorell

La reparació de la caldera forma part d’una línia d’intervencions del Departament d’Educació a 48 centres del Baix Llobregat

Bonificació del 95% de l’Impost d’Obres per a la calefacció del Pompeu Fabra de Martorell

Ayuntamiento de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Martorell (Baix Llobregat) ha concedit una bonificació del 95% de la quota de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per millorar el sistema de calefacció de l’Institut Pompeu Fabra.

Tal com marca l’ordenança, la bonificació s’aplica a construccions, instal·lacions i obres declarades d’especial interès o utilitat municipal en presentar-se circumstàncies socials, culturals, historicoartístiques o de foment de l’ocupació. Per això, el consistori ha concedit la bonificació sobre les obres de reforma de la calefacció, que concretament consistirà a reparar una de les calderes.

La directora del centre, Susana Navarro, ha apuntat que d’aquesta manera «el sistema de calefacció serà més eficaç, ja que la caldera complirà tots els requisits d’eficiència energètica que es reclama des d’Europa i des del Departament d’Educació».

Notícies relacionades

Aquesta acció forma part d’una línia d’intervencions del Departament d’Educació a 48 centres del Baix Llobregat i que consta d’una dotació econòmica de 151.089 euros per a la millora del sistema de calefacció.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell