Pressupostos Participatius

La millora del camí entre Can Cases, Torrent de Llops i la Sínia: la proposta més votada pels martorellencs

La recuperació del patrimoni natural i la creació d’espais d’ombra són la segona i tercera més votada

La millora del camí entre Can Cases, Torrent de Llops i la Sínia: la proposta més votada pels martorellencs

Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La millora del camí per als vianants que uneix Can Cases, Torrent de Llops i la Sínia ha sigut la proposta més votada en la 5a edició dels Pressupostos Participatius de Martorell (Baix Llobregat).

El camí que uneix els tres barris «és un pas utilitzat per moltes persones de l’entorn, però necessitava més il·luminació i que estigués una mica més adaptat», destaca la regidora de Participació, Belén Leiva. La iniciativa, de Marc Cortadella Amat, ha rebut 474 vots de la ciutadania.

La solució passaria per fer una millora en el pas, a la zona per sobre del túnel de l’AVE. La intervenció connectaria amb les millores ja previstes en el tram contigu, i consolidaria el pas per als vianants per unir els tres barris.

Les altres més votades

L’Ajuntament no només portarà a terme la proposta més votada sinó que també realitzarà la segona i tercera amb més suport. En aquest cas, en segon lloc (amb 374 vots) s’ha triat donar suport al Col·lectiu Ataix en la recuperació del patrimoni natural i, en tercer lloc amb 342 vots, la creació de més zones d’ombra als parcs infantils.

Notícies relacionades

En aquesta edició dels Pressupostos Participatius han participat un total de 1.527 persones –d’un cens de 21.833–, cosa que es tradueix en un 7% de la població local. En comparació amb el 2021, la participació ha augmentat en un 7,5% acostant-se als nivells prepandèmia.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell