Salut

Actiu el nou edifici assistencial de Salut Mental i Sociosanitari del Sagrat Cor de Martorell

Ja s’ha realitzat el trasllat de pacients d’una àrea a l’altra, en la qual s’han ocupat dues unitats de 30 llits cadascuna

Actiu el nou edifici assistencial de Salut Mental i Sociosanitari del Sagrat Cor de Martorell

Ayuntamiento de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts passat, 22 de novembre, es van traslladar els pacients de l’Àrea Psicosocial de Rehabilitació de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell (edifici 4) al nou edifici assistencial de Salut Mental i Sociosanitari (edifici 9). En concret, se n’han ocupat dues unitats de 30 llits cadascuna, a les plantes 1 i 2.

Segons explica el centre hospitalari, la creació d’aquesta nova unitat assistencial respon a dos objectius: d’una banda, donar millors condicions de confort i assistència als pacients que eren a l’edifici 4, que no és reformable i, per tant, quedarà en desús; i de l’altra, donar resposta a l’increment d’activitat sociosanitària al territori.

Notícies relacionades

Els llits de la planta 0 es destinaran a pacients sociosanitaris i també serà ocupada, durant el primer trimestre del 2023, per l’equip PADES (Programa Atenció Domiciliària) i l’EAIA (Equip Atenció Infància i Adolescència) de trastorns cognitius. Al soterrani hi ha el magatzem, les sales de formació i docència i, pròximament, s’hi ubicarà la farmàcia. Aquesta distribució ha sigut fruit d’una reorganització de la logística de l’hospital.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell