Al parc d’El Retiro

Almeida fica la pota a l’anunciar «l’actuació de Carmina Burana» a Madrid

El lapsus que va tenir al seu compte de Twitter l’alcalde de Madrid va provocar les burles dels usuaris d’aquesta xarxa social

Almeida fica la pota a l’anunciar «l’actuació de Carmina Burana» a Madrid
1
Es llegeix en minuts

¿De veritat que algú es pot creure que un alcalde de Madrid es pensava que Carmina Burana era una cantant que el seu ajuntament havia contractat com a tancament del cicle cultural Los Veranos de la Villa 2022? Segurament no. Tanmateix, Twitter no fa presoners i, moltes vegades, castiga els errors o lapsus amb burles.

José Luis Martínez-Almeida va anunciar diumenge passat al seu compte de Twitter el concert que se celebraria al parc d’El Retiro de la manera següent: «Aquesta nit a les 21.30 h tanquem l’edició de Veranos de la Villa 2022 amb l’actuació de Carmina Burana al millor escenari possible...»

Per a continuació rectificar, esborrant el tuit anterior, i deixar l’anunci de la manera següent:

La rectificació, però, va resultar insuficient per evitar respostes reiterades a la mateixa xarxa social dels qui no van deixar passar l’oportunitat de fer-se una rialles a costa del primer regidor de la capital.

Notícies relacionades

També és cert que altres tuitaires van optar per respostes més didàctiques a l’error d’Almeida:

Per si això fos poc, un error posterior al sistema de reg del parc madrileny durant l’actuació esmentada –van saltar els aspersors d’una zona determinada i van mullar el públic assistent– van acabar donant més protagonisme a l’esdeveniment per causes diferents de la seva qualitat cultural. Una vegada més, Twitter va ser l’eina preferida per fer difusió de l’anècdota.