Amb la primera dosi de Pfizer

Almeida, ja vacunat: «Els de quaranta ja hi som»

Almeida, ja vacunat: «Els de quaranta ja hi som»

@ALMEIDAPP

1
Es llegeix en minuts

El portaveu nacional del PP i alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha rebut aquest dimecres la primera dosi de la vacuna de Pfizer contra el coronavirus. Ha rebut aquesta primera dosi al centre de salut municipal d’Hortaleza. Martínez-Almeida, de 46 anys, sempre ha defensat la importància de la vacunació davant la pandèmia i ha animat la població a fer-ho.

«Els de quaranta ja hi som, avui és el meu torn de vacunació. Moltes gràcies a tots els sanitaris pel vostre esforç, tracte i dedicació», ha explicat.

Notícies relacionades

L’organisme municipal Madrid Salut, dependent de l’àrea de Portaveu, Seguretat i Emergències, està donant el seu recolzament a les autoritats sanitàries de la Comunitat de Madrid a la campanya de vacunació contra la Covid-19, i ha administrat ja (amb el recolzament de SAMUR-Protecció Civil) més de 44.000 dosis als empleats de l’Ajuntament, seguint el calendari de vacunació establert per les autoritats competents.

Per a aquest pla de vacunació del personal municipal s’han habilitat 16 centres municipals de l’organisme autònom Madrid Salud, així com el Centre de Salut Internacional ubicat al carrer Montesa i, anteriorment, la Base 0 de SAMUR-Protecció Civil i el pati de la Direcció General de Policia Municipal a la Casa de Campo, amb la participació d’uns 150 sanitaris municipals.