Resposta a Irene Montero

Villacís opina que Madrid serà «menys segura» per a les dones amb Iglesias

  • Montero va criticar el Govern autonòmic per «haver destruït» la xarxa d’atenció a víctimes de violència de gènere

Villacís opina que Madrid serà «menys segura» per a les dones amb Iglesias
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha retret aquest dimarts la «demagògia» de la ministra d’Igualtat, Irene Montero, perquè Madrid és «una ciutat segura per a les dones» i ha afirmat que la capital «ara ho és una mica menys» per culpa del líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias. Així s’ha pronunciat a la xarxa social Twitter, davant l’afirmació de Montero que la regió de Madrid «no és una comunitat segura per a les dones» durant el Ple de Control al Govern al Senat. «Madrid, Irene, demagògia a banda, és una ciutat segura per a les dones –ha assegurat Villacís–. Gràcies al teu company Pablo ara ho és una mica menys», ha rematat. «Esperant la teva sororitat, germana», ha conclòs la vicealcaldessa de la capital.

Notícies relacionades

Montero ha criticat el Govern madrileny per haver «destruït» la xarxa d’atenció a les víctimes de violència de gènere: «Si et violen, només hi ha un hospital de referència; si ets víctima major de 65 anys, t’envien a una residència i no tens dret plaça en una casa d’acollida», ha lamentat. «La seva insistència planificada a vilipendiar, a humiliar, a qüestionar les dones feministes que fan política i a escrutar la nostra vida privada és violència política contra les dones», ha retret al PP.

Segons Montero, «la seva corrupció va fer que una majoria d’espanyols i una majoria parlamentària els fes fora d’Espanya, i el seu masclisme farà que ben aviat se’ls faci fora de la Comunitat de Madrid».