D’entre 14 i 16 anys

Detingut un professor per assetjar les seves alumnes per xarxes socials a Madrid

Els oferia regals per obtenir material de contingut eròtic, a més de proposar-los concertar trobades per mantenir relacions sexuals

Va ser el director de l’escola el que va denunciar que un dels docents mantenia relacions inapropiades amb alumnes d’edats entre 14 i 16 anys

3
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Madrid el professor d’una escola que presumptament assetjava les alumnes a través de xarxes socials i a les quals feia regals per obtenir material de contingut eròtic, a més de proposar-los concertar trobades per mantenir relacions sexuals.

Els investigadors han identificat cinc de les víctimes a qui induïa de forma continuada a la producció d’imatges sexuals. 

Aquest home, de 51 anys, va ser expulsat del centre on treballava després de conèixer-se els fets, segons va informar aquest dimecres la Policia Nacional.

Va ser el director de l’escola el que va denunciar que un dels docents mantenia relacions inapropiades amb alumnes d’edats entre 14 i 16 anys.

Una de les menors va manifestar que havia sigut contactada per aquest professor a través d’una xarxa social i que aquest li havia enviat un vídeo amb contingut sexual protagonitzat per ell mateix. A més, li va proposar mantenir relacions sexuals al seu domicili. 

Igualment va declarar que la seva germana petita, alumna del mateix centre escolar, havia mantingut converses de caràcter explícitament sexual amb l’ara arrestat. 

En aquestes comunicacions s’havien intercanviat fotografies de contingut sexual i li hauria proposat concertar una trobada sexual amb ella.

Els agents van registrar el domicili del professor, on van localitzar cinc telèfons mòbils, tres discos durs i una tauleta propietat del detingut, a més de gran quantitat d’arxius d’explotació sexual infantil de nova producció. 

A més del gran volum de material trobat, els investigadors van trobar contingut audiovisual pertanyent a dos menors. 

Una vegada identificades aquestes joves, totes dues van dir que coneixien el professor des de feia dos anys i que havien mantingut una relació virtual, en què conversaven i intercanviaven regularment material de contingut sexual. 

Així mateix es coneixien, ja que l’ara detingut havia acudit en nombroses ocasions als voltants dels seus domicilis per veure-les. 

El professor havia fet regals a totes dues, com recàrregues de saldo al telèfon o un ‘smartphone’, per poder continuar amb els intercanvis de material sexual.

A més, una de les menors va manifestar que l’arrestat s’havia desplaçat en una ocasió a la mateixa platja en què ella estava amb la seva família durant les vacances estivals. 

Entre el material confiscat es va poder comprovar que aquest detall era cert i aquest home va ser fins i tot fotografiat per la família a causa de l’actitud sospitosa mentre sotjava a la via pública davant l’habitació de la menor.

Els investigadors també van trobar vídeos gravats per l’arrestat, tant al carrer com al transport públic, a menors d’edat, i fins i tot a les seves alumnes dins de l’aula.

Juntament amb tot el contingut inèdit i de nova producció localitzat, també es van trobar nombrosos arxius d’explotació sexual infantil, la distribució dels quals és habitual en cercles pedòfils a la xarxa. 

Els agents van identificar una altra menor de la qual tenia material en roba interior, la qual va dir que l’investigat era el seu professor i que de forma reiterada i durant les hores lectives sempre feia referència a temes sexuals. 

Notícies relacionades

Va revelar, a més, que, una vegada acabat el curs escolar i a través de les xarxes socials, van començar a mantenir converses principalment amb contingut sexual i on les sol·licituds d’imatges eren constants, que les seves negatives provocaven l’enuig del detingut, i que fins i tot va arribar a demanar alguna peça de vestir a la menor. 

Aquesta situació, juntament amb les constants manifestacions realitzades per l’arrestat sobre la possibilitat de mantenir relacions sexuals de forma legal quan la noia complís 16 anys, va provocar un profund sentiment d’angoixa i terror a la menor quan va arribar a aquesta edat.