Succés amb final feliç

Rescatat un nadó tancat en un vehicle a Alcorcón

La policia local va treure la petita sense que aquesta patís cap mal

1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal d’Alcorcón va rescatar al carrer Virgen de Icíar una nadó de 10 mesos que s’havia quedat atrapada a l’interior del vehicle de la seva mare, sense que aquesta pogués obrir-lo. El dispositiu de rescat es va portar a terme dijous a la tarda. Segons va explicar la policia del municipi madrileny, la menor va ser rescatada «sense patir cap lesió».

Recordatori sobre l’evolució de la pandèmia

Notícies relacionades

D’altra banda, els agents d’Alcorcón van recordar que des d’aquest dilluns els veïns de les àrees que superen els 1.000 contagis per cada 100.000 habitants, tenen restriccions perimetrals. Aquestes són, principalment, les zones bàsiques de La Ribota, Ramón y Cajal, Doctor Laín Entralgo i Doctor Trueta. «Controlem el trànsit de vianants a les zones amb restricció de mobilitat», van advertir, insistint que no es pot entrar ni sortir d’aquestes zones excepte per raons justificades.

Segons les últimes dades facilitades, la taxa d’incidència acumulada del municipi és de 967,08 casos. Xifres per les quals l’alcaldessa, Natalia de Andrés, es va mostrar «preocupada» aquests dies, i motiu pel qual dimecres passat 27 va insistir que creu que el millor seria aplicar limitacions a tot el municipi.

Temes:

Madrid Nens