NOVES RESTRICCIONS DAVANT EL CORONAVIRUS

Descarregueu aquí el justificant de mobilitat Covid de Madrid en PDF

T'expliquem com omplir el model de certificat difós per la Comunitat de Madrid per justificar desplaçaments en el marc de l'ordre 1178/2020 de la Conselleria de Sanitat

conroles-informativos / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comunitat de Madrid ha difós un «model orientatiu de certificat» que es pot utilitzar com a justificant de desplaçaments per «raons laborals o professionals» d’entrada i sortida de les 37 zones de la regió que des d’aquest dilluns es mantindran confinades per la pandèmia de la Covid. Podeu descarregar el document aquí.

Segons l’ordre 1178/2020 del Govern regional publicada al Butlletí Oficial de la Comunitat, queda restringida l’entrada i sortida d’aquestes àrees excepte per motius laborals, mèdics, accés a centres educatius.

En el model de justificant de mobilitat s’han d’omplir les següents dades (per aquest ordre):

  • Data
  • Nom, DNI i lloc de la persona que firma el certificat en nom de l’empresa
  • Nom, NIF i domicili de l’empresa
  • Nom i DNI del treballador
  • Direcció del centre de treball

Segons indica la Comunitat de Madrid en el seu perfil de Twitter, el model de justificant serveix únicament per al desplaçament al lloc de treball per a les obligacions laborals, professionals o empresarials.

Més de 850.000 afectats

Notícies relacionades

Més de 850.000 persones estan afectades per les restriccions de mobilitat a diversos districtes de Madrid capital i als municipis de FuenlabradaHumanesMoraleja d’EnmedioParlaGetafeSant Sebastià dels Reyes i Alcobendas.

A la ciutat de Madrid, les 26 àrees sanitàries confinades són als districtes de Carabanchel, Usera, Villaverde, Vila de Vallecas, Puente de Vallecas Ciutat Lineal

Temes:

Coronavirus