tràgic accident

Moren tres persones al xocar dos vehicles en una carretera de Móstoles

Els morts són un home de 30 anys, una dona que no ha sigut identificada i una menor d'edat

Els ocupants de l'altre cotxe sinistrat van fugir i són buscats per la Guàrdia Civil

53af7e59-e905-4f94-9506-6ce8dad33165-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Tres persones han mort aquesta matinada al xocar el vehicle en el qual viatjaven amb un altre els ocupants del qual van fugir, a l’antiga carretera d’Extremadura, terme municipal de Móstoles, va informar Emergències 112 Comunitat de Madrid. 

Després de rebre una trucada a les 01.48 hores que denunciava l’accident i alertats la Policia municipal, bombers i Guàrdia Civil, els equips de rescat del 112 es van trobar al quilòmetre 20 de l’antiga carretera d’Extremadura dos vehicles accidentats.

En un, el conductor dels qual, pel que sembla, havia perdut el control, va sortir de la via i va xocar contra un arbre, es va trobar morts un home de 30 anys, una dona que no es va poder identificar per no portar documentació i una de menor d’edat.

Una quarta ocupant del vehicle sinistrat, una nena de 12 anys, va ser rescatada viva amb fractures als turmells i la tíbia i va ser traslladada a l’hospital 12 de Octubre amb pronòstic greu.

Notícies relacionades

El segon vehicle sinistrat es va trobar a diversos metres del primer, bolcat però sense ocupants, que segons les fonts eren dos, que pel que sembla havien fugit del lloc després de produir-se el sinistre.

La Guàrdia Civil es va fer càrrec dels atestats, investiga les causes de l’accident i el parador dels ocupants fugits.