tinença il·lícita

Dos detinguts a Madrid amb una escopeta retallada oculta al maleter d'un cotxe

La Policia Municipal va trobar l'arma embolicada en una dessuadora i oculta a l'habitacle dedicat a la roda de recanvi

Els arrestats van manifestar que l'automòbil no era seu sinó que treballaven en una empresa de rentat de cotxes i el vehicle pertanyia a un client

recortada car 1200

recortada car 1200

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Municipal de Madrid ha detingut en plena Gran Via dos homes de 33 i 34 anys que conduïen un automòbil per tinença il·lícita d’armes després de descobrir que portaven oculta una escopeta retallada embolicada en una dessuadora dins de l’habitacle del maleter per a la roda de recanvi.

Segons han indicat fonts del Cos municipal, la intervenció va ser practicada per agents de la Unitat de Recolzament a la Seguretat (UAS) cap a les 00.40 hores d’aquest dimarts quan van apreciar un automòbil que portava un intermitent trencat. Per tant, van decidir donar l’alto i sol·licitar la documentació del vehicle als seus dos ocupants, que van resultar no ser propietaris de l’automòbil i, a més, tenien la ITV i l’assegurança caducades.

Els policies van practicar també una inspecció visual al cotxe i van apreciar que hi havia cartutxos d’arma de foc escampats per tot el vehicle. A més, van revisar el maleter i van trobar una escopeta retallada embolicada en una dessuadora i oculta a l’habitacle dedicat a la roda de recanvi.

Notícies relacionades

Els dos ocupants van manifestar que l’automòbil no era seu sinó que treballaven en un rentador de cotxes i el vehicle pertanyia a un client, i van declarar que desconeixien la presència de l’arma de foc. Finalment, els agents van interposar les corresponents denúncies per tenir en regla la ITV i l’assegurança, així com l’arrest de tots dos per tinença il·lícita d’armes.