festa de petició de mà gitana

Troben ocult en un camió el cotxe de l'atropellament mortal d'El Álamo

La brutal baralla va començar per una cançó d'orgue durant la celebració

cuneta / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha localitzat amagat a l’M-404, al remolc d’un camió de repartiment de cervesa, el vehicle que presumptament va poder utilitzar-se en l’atropellament mortal a El Álamo (Madrid) que es va saldar amb la mort de dues persones.

La tarda d’aquest dimecres va ser localitzat aquest cotxe, un BMW de color negre, al quilòmetre 15 de l’M-404, entre els municipis d’El Álamo i Serranillos del Valle, ocult a l’interior d’un remolc d’un camió.

Els investigadors analitzen ara el turisme trobat i obtenen proves per comprovar la seva relació amb l’atropellament de dilluns passat, tot i que, en principi, tant el color com el model concorden amb la versió que apunten els testimonis del succés.

Baralla en la petició de mà

La nit de diumenge es va celebrar una festa de petició de mà a El Álamo entre dos clans familiars, els uns provinents dels barris madrilenys de Vallecas i Moratalaz i els altres de l’assentament de Navalcarnero.

La celebració va acabar en una baralla, amb un primer atropellament amb almenys tres ferits, entre ells un nen. La Guàrdia Civil va localitzar fa dos dies el vehicle amb què es va fer aquest primer atropellament.

Dos morts i un ferit greu

Posteriorment, ja la matinada de dilluns, un atropellament mortal al quilòmetre 6 de l’M-404 es va saldar amb dues víctimes mortals i va deixar greu a l’hospital una jove de 18 anys.

Notícies relacionades

Els morts són una parella de joves de 27 i 28 anys de Vallecas que va acudir com a convidada a la festa de petició de mà i tenia quatre fills, segons han declarat els seus familiars.

Mentre que l’amo del bar i els familiars han explicat que la baralla va ser un enfrontament per la música d’orgueque s’estava posant a la festa, els investigadors no descarten que, a més d’aquest problema, hi hagués desavinences prèvies entre els clans.